Formiran novi poslanički klub u Skupštini Srbije

Troje bivših poslanika Dosta je bilo i dvoje poslanika Nove stranke formirali su zajednički poslanički klub Samostalnih poslanika.

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2017.

23:02

Formiran novi poslanički klub u Skupštini Srbije
Tanjug

U klubu je troje bivših poslanika DJB Sonja Pavlović, Aleksandra Čabraja i Jovan Jovanović, kao i Marinika Tepić i Zoran Živković iz Nove stranke, a predsednik kluba će biti Jovan Jovanović, dok će njegova zaamenica biti Tepić.

Kako su objasnili novinarima u republickom parlamentu, rec je o tehnickom poslanickom kulubu, na čijem čelu će biti i rotacija.

Oni su do sada u Skupštini Srbije nastupali kao samostalni poslanici, a kako je rekao Jovanović, formiranje poslaničkog kluba će im omogućiti više šansi i vreme da saopšte svoje stavove.

Članovi novog poslaničkog kluba su na predsedničkim izborima podržali kandidata Sašu Jankovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: