Jeremić: Pitaću Vučića kako ga nije sramota

Beograd -- Vuk Jeremić je obišao kancelariju u centru Beograda, u kojoj su se prikupili građani koji su došli da daju potpis za njegovu predsedničku kandidaturu.

Izvor: B92
Podeli

Jeremić je tom prilikom naglasio da je od presudne važnosti da u što većem broju izađu na predstojeće izbore, jer će to biti referendum protiv Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti.

Tokom prepodneva Jeremić je posetio Udruženje penzionera Stari grad, gde je izjavio da je režim pokazao posebnu surovost prema penzionerima smanjujući im penzije i upitao premijera Aleksandra Vučića kako ga nije sramota što je ljudima koji su decenijama radili oduzeo stečeno, navodi se u saopštenju Jeremićevog tima.

„Ovaj režim je pokazao posebnu surovost prema našim najstarijim sugrađanima, oduzeo im je ono što su decenijama zarađivali. Jedan od mojih prvih potpisa kao predsednik Srbije biće potpis na inicijativu za stavljanje van snage neustavnog i nemoralnog zakona o smanjenju penzija“, rekao je Jeremić u razgovoru sa penzionerima.

„Jedna od prvih stvari koju ću pitati Aleksandra Vučića u TV duelu, za koji se nadam da će pristati, je kako ga nije sramota što je ljudima koji su decenijama radili i stvarali oduzeo ono što je njihovo“, zaključio je Jeremić.

Jeremić se upoznao sa aktivnostima Udruženja penzionera Stari Grad, problemima sa kojima se oni suočavaju, i sa saradnjom mladih i penzionera u ovoj beogradskoj opštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 274 idi na stranu