Uhapšeni zbog otmice i iznude

Beogradska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene da su 22. aprila oteli oštećenog, tukli ga i tražili mu da im da 1.000 evra, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Utorak, 29.04.2014.

19:10

Default images

Uhapšeni su G.Đ. (1992), M.K. (1988) i D.B. (1990) i oni se terete za krivična dela protivpravno lišenje slobode i i iznude.

Policija ih tereti da su na prevaru ubedili oštećenog da uđe u vozilo, udarili ga pištoljem po glavi i odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji u Beogradu.

"Postoje osnovi sumnje da su oštećenog u toj kući nastavili da tuku i tražili od njega da spremi 1.000 evra, zapretivši mu da o događaju ne sme obavestiti nikoga, jer će u ga u suprotnom pronaći i nastaviti da fizički maltretiraju", navela je policija.

Policija je osumnjičenog M.K. i D.B. uhapsila prilikom primopredaje novca, a G.Đ. na kućnoj adresi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: