Šta vas čeka u Ulici otvorenog srca

Svakog 1. januara B92 tradicionalno učestvuje u Ulici otvorenog srca. I ovog puta bebe su u centru paznje, jer će se prikupljati novac za kupovinu ctg aparata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2012.

16:48

Default images

Ako niste u mogućnosti da posetite Svetogorsku ulicu, prvog dana januara od 12 do 14h ćete uz program B92 moći uživo da pratite šta se sve dešava u Ulici otvorenog srca koja kuca za bebe.

Ispred Ateljea 212, u Srpskoj kafani ili iz najveće gužve, i ovog prvog januara možete da otvorite vaše srce za najmlađe ili uz program B92 uživate u radosti koju izaziva solidarnost, pogotovo u vreme praznika kad je to osećanje izraženije.

U Ulici otvorenog srca koja kuca za bebe prodavaće se srca, portikle, cegeri, zastavice, šolje, kape sa prepoznatljivim grbom akcije Bitke za bebe-crveno belom pesnicom. Svako ko kupi kartonske portikle biće donator za nabavku ctg aparata pomoću kojih se čuju prvi otkucaji bebinog srca. U prethodnom periodu rešen je problem nedostatka inkubatora, zatim se akcija nastavila u Bitku za porodilišta. O tome je govorio i direktor Fonda B92 Veran Matić gostujući u Kaziprstu na radiju i TV B92.

Oni koji budu mamurni za njih će se u Ulici otvorenog srca služiti rasol. Neće biti hladno, jer će posetioce grejati gužva i odlična praznična atmosfera, a i meteorolozi najavljuju sunčano vreme sa temperaturom oko 7 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: