Kako sam dobila sedmicu na lotou

Beograđanka koja je dobila sedmicu na lotou i dva miliona evra za beogradsku štampu priča kako je proslavila svoj uspeh u koji još ne može da veruje.

Izvor: Blic, Veèernje novosti

Četvrtak, 01.09.2011.

02:12

Default images

Sedmicu je dobila 36-godišnja Irena, rodom iz Mladenovca, koja sa mužem i dvoje dece živi u Beogradu.

Da je pogodila svih sedam brojeva saznala je jutro nakon izvlačenja. Kombinacija koju je pogodila bila je: 7, 12, 14, 19, 24, 25 i 29. Ona će od Lutrije Srbije naplatiti 206.741.880 dinara, a za beogradske listove priča da već zna šta će uraditi sa osvojenim novcem.

Kako piše štampa, srećna dobitnica sedmice je vlasnica jednog gift-šopa u centru Beograda. Tiket sa pet kombinacija uplatila je u menjačnici u blizini te radnje za 275 dinara.

Kaže da će novac uložiti u obrazovanje dece i razvoj sopstvenog biznisa, jer namerava da otvori još desetak sličnih prodavnica po Beogradu.

Srećna žena navodi da ima radnju i stan u centru Beograda, ali da ekonomska kriza i državni nameti njoj i njenoj porodici ne omogućavaju dobar život.

Izvlačenje dobitne kombinacije lotoa nije gledala, a da je dobila "sedmicu" saznala je u sredu ujutro kada je na teletekstu sa sinom proveravala koji su brojevi izvučeni.

Sin me je pitao: „Mama, da li smo dobili barem hiljadu dinara?" Okrenula sam se i vrisnula:Ne, sine, dobili smo 'sedmicu'!!!" - ispričala je Irena za dnevne novine.

Ona je rekla i da je igrala kombinaciju koju inače nikad ne igra. "Uvek popunjavam listiće s datumima rođendana ljudi koji su mi bitni, ali sad sam samo popunila listić bez razmišljanja, nasumično".

Kako piše štampa, ona je sinoć u jednom kafiću sa prijateljima proslavila dobitak.

Ova žena je dobitnica šeste sedmice od početka godine. Nakon što dobije novac, dva miliona evra u dinarskoj protivrednosti, ima obavezu da državi plati 20 odsto poreza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: