Ministar tuži Medojevića

Crnogorski ministar Milutin Simović tužiće Nebojšu Medojevića zbog njegovih izjava u kojima ga je optužio za povezanost sa Darkom Šarićem.

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2010.

17:42

Default images

Ministar poljoprivrede Crne Gore Milutuin Simović najavio je da će tužiti lidera Pokreta za promjene (PZP) Nebojšu Medojevića zbog njegove izjave da se Simović u više navrata u Pljevljima sastao sa Darkom Šarićem, osumnjičenim za šverc kokaina iz Kolumbije u Evropu.

Simović je u izjavi Radiju Crne Gore Medojevićeve tvrdnje nazvao neistinama i najavio da će ga tužiti "zbog povrede časti i ugleda".

Ministar poljoprivrede je ocenio da je "realno očekivati" da će Medojević biti osuđen i najavio da će odštetu koju dobije od toga "usmeriti" ustanovi za decu sa posebnim potrebama u Pljevljima.

Lider PZP je ranije izjavio da se ministar poljoprivrede nekoliko puta sreo sa Darkom Šarićem tokom izbornih kampanja u Pljevljima i da je avgusta 2009. godine viđen u njegovom duštvu u pljevaljskoj diskoteci "Municipium".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: