IDENTIFIKOVAN NAPADAC KONDUKTERKE GSP-A

Izvor: B92

Subota, 15.06.2002.

19:00

Default images
Beogradska policija utvrdila je identitet mladica koji je osumnjicen da je 12. juna u trolejbusu Gradskog saobracajnog preduzeca Beograd pretukao kondukterku tog preduzeca Radmilu Marinkovic.

Rominterpres je 13. juna saopstio da je nepoznati mladic, pripadnik "skinhedsa", u sredu oko deset sati, u trolejbusu na liniji 28, u prisustvu putnika, pretukao kondukterku romske nacionalnosti. Pripadnici MUP-a, kako je saopstio Rominterpres, od Marinkoviceve nisu uzeli kompletnu izjavu na osnovu koje bi mogao da bude otkriven identitet napadaca. U saopstenju Sekretarijata unutrasnjih poslova Beograda navodi se da se Marinkoviceva posle incidenta javila u Urgentni centar, gde je "prisutni policajac od nje uzeo preliminarnu, s namerom da kada zavrsi pregled uzme i kompletnu izjavu". Taj policajac je, kako se navodi, "zbog poziva za hitnu intervenciju morao da ode", a Marinkoviceva je, posle lekarskog pregleda, otisla kuci, ne obrativsi se ni jednoj policijskoj stanici. Uvidjajna ekipa beogradske policije je, dodaje se u saopstenju, sutradan u stanu Marinkoviceve, kompletirala izjavu i na osnovu detaljnog opisa napasnika, on je identifikovan. MUP naglasava da se za napadacem Marinkoviceve traga, a u policijskom saopstenju nije navedeno njegovo ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: