KONACNI REZULTATI CRNOGORSKIH IZBORA?

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2001.

20:38

Default images
Na 4 biralista u Crnoj Gori u ponedeljak su ponovljeni izbori zbog ustanovljenih nezakonitosti, pa se ocekuje da ce Republicka izborna komisija saopstiti konacne rezultate vanrednih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori. Kako javlja dopisnik Radija B92, zakonski rok za objavljivanje konacnih izbornih rezultata je 15 dana od dana izbora. RIK je odbila zalbu Narodne socijalisticke stranke, koja je tvrdila da su izborni zakoni pogresno tumaceni, te da je stranka Momira Bulatovica osvojila potreban cenzus za ulazak u crnogorski parlament. Podgoricki mediji objavljuju i izjavu predsednika Izvrsnog odbora DPS Miodrag Vukovica koji je rekao da je ponuda Liberalnog saveza za ulazak u postizbornu koaliciju "interesantna" i da se "lako moze pretvoriti u politicki dogovor". Prema recima Vukovica, zahtevi liberala za rukovodece funkcije ne bi trebalo da predstavljaju problem, jer je drzava vaznija od bilo kakvih funkcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: