PERISIC: SAMAR OPOZICIJI I GRADJANIMA SRBIJE

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2000.

22:09

Default images
Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic ocenio je danas da je poseta predstavnika opozicije Moskvi predstavljala "samar opoziciji i gradjanima Srbije". Perisic je na konferenciji za stampu istakao da je poseta bila "fijasko", jer je njen "nivo bio ispod nivoa obecanog gradjanima". "Nisu primljeni na najvisem nivou, narod je obmanut, prenosi Beta. Umesto da se dobije podrska za promene, dobijena je podrska rezimu, koji je izvukao pozitivne poene", rekao je lider PDS. On je izneo tvrdnje da "ruski rezim radi isto sto i ovdasnji" i vodi sukob sa Zapadom, radi zastite sopstvenih interesa, preko interesa SRJ. Perisic je izjavio da ce, u dogovoru sa clanovima Glavnog odbora, razmotriti da li ce prisustvovati sastanku 2. juna i dodao da su neophodni "novi ciljevi i aktivnosti opozicije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: