DESET AKTIVISTA OTPORA 12 SATI ZADRZANO U POLICIJI

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2000.

17:40

Default images
Policija u Prijepolju privela je nocas deset aktivista Pokreta "Otpor" u tom gradu, koji su nakon dvanaestocasovnog informativnog razgovora pusteni kucama, rekao je agenciji Beta jedan od privodjenih aktivista Milan Brasnjevic. Prema njegovim recima, policija je oko dva casa po ponoci privela aktiviste "Otpora", nakon sto je prekinula zurku koju je taj pokret organizovao povodom "zavrsetka jula" u nocnom klubu "Saranpov" u Prijepolju. "Trojici momaka sa majicama Otpora policajci su rekli da sa njima podju u SUP. Oni su zatim skinuli majice kako bi ih obukli drugi momci, a isto to ucinili su i svi ostali koji su imali kod sebe majice Otpora, pa je tako privedeno deset mladica", objasnio je Brasnjevic. On je kazao da su aktivistima u prijepoljskoj policiji otvoreni dosijei, kao i da su im postavljana uobicajena pitanja o aktivnostima i nacinu finansiranja "Otpora". Aktivisti su pusteni oko 14 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: