DJINDJIC: BOJKOT IZBORA BI OBRADOVAO SAMO MILOSEVICA

Izvor: B92

Sreda, 19.07.2000.

10:21

Default images
Bojkot narednih izbora obradovao bi samo predsednika SRJ Slobodana Milosevica, koji cini sve da natera i Crnu Goru i opoziciju u Srbiji da bojkotuju izbore, ocenio je predsednik Demokratske stranke Zoran Djindic u emisiji "Gost" na privatnoj cacanskoj televiziji "Spektrum", prenosi Beta. "Milosevic bi zeleo da niko ne ucestvuje na izborima osim njega, jer su njemu izbori potrebni da bi bio legalan predsednik", rekao je Djindjic i dodao da su sledeci izbori "biti ili ne biti" za srpsku drzavu i narod, ali i za opoziciju. Pozivajuci na izbegavanje svakog sukoba, liderDS je ocenio da "cinjenica da Milosevic zeli sukobe, ne treba da navede i nas da zelimo sukobe"." Zato svi mi, i opozicija u Srbiji i u Crnoj Gori, treba da ucestvujemo na svim predstojecim izborima, i saveznim, i da na njima pobedimo," porucio je Djindjic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: