KORAC: ZAJEDNICKI KANDIDAT POBEDJUJE MILOSEVICA

Izvor: B92

Utorak, 18.07.2000.

21:54

Default images
Predsednik Socijaldemokratske unije Zarko Korac ocenio je u utorak da bi zajednicki kandidat opozicije na predsednickim izborima imao velike sanse za pobedu, ukoliko opozicija donese odluku da na te izbore izadje. Korac je na konferenciji za novinare rekao da ce, ako opozicija izadje na izbore, SDU podrzati "svakog zajednickog kandidata" koji opoziciji u Srbiji moze da obezbedi "uspeh i pobedu Milosevica", javlja Beta. "U tom smislu ni predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Kostunica nije iskljucen", dodao je on. Korac je kazao da je "problem srbijanske opozicije" u dogovoru, a ne u proceni, i da ce svaka odluka koja bude doneta zajednicki, "iz cega nije iskljucen ni bojkot izbora", biti postovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: