CANAK: VLADIN CEK BEZ POKRICA

Izvor: B92

Petak, 23.11.2001.

18:00

Default images
Najava Vlade Srbije o navodnom vracanju ingerencija vojvodjanskoj administraciji novi je cek bez pokrica, kojim se baca magla pred gradjane porajine, navodi se u saopstenju iz kabineta predsednika Skupstine Vojvodine Nenada Canka koje u petak prenosi Fonet.

U saopstenju se dodaje da su "najave Vlade Srbije jedno, a da su novac koji se iz Vojvodine odliva i sustinska autonomija nesto drugo".

"Realizacija paketa vladine milostinje je nesto trece, sto tek treba da dobije svoj epilog u Skupstini Srbije", kaze se u saopstenju. "Cini nam se da ce republicka vlada imati volju, Skupstina Srbije nece imati zelju, a mi cemo imati praznu ljusturu, bez mogucnosti da gradjanima Vojvodine obezbedimo bolji zivot", zakljucuje se u saopstenjuiz Cankovog kabineta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: