Jeremić sutra u Crnoj Gori?

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić sutra će prisustvovati Svetosavskim svečanostima u Bijelom Polju, piše podgorički portal Analitika.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2010.

18:01

Default images

Prema saznanjima tog portala, Jeremić je o tome već obavestio Ministarstvo inostranih poslova Crne Gore. Prema istom izvoru, tekst objavljen u “Vijestima“, u kojem se navodi da niko iz crnogorske države nije imao informaciju o poseti Jeremića, signalizirao je Ministarstvu spoljnih poslova Srbije da je neophodno i zvanično obaveštenje o njegovom dolasku u Crnu Goru.

Do tada je, navodi izvor portala Analitika, komunikacija o poseti bila interna, na relaciji šefa diplomatije Crne Gore Milana Roćena i Jeremića, kada je nezvanično ugovaran i njihov eventualni susret u Podgorici.

Susreta Roćena i Jeremića, ipak, neće biti tokom boravka srpskog ministra na severu Crne Gore, jer crnogorski ministar sutra i prekosutra u Londonu učestvuje na međunoradnoj konferenciji o Avganistanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: