Podrška SAD reformama u Srbiji

Američki potpredsednik Bajden, koji uskoro stiže u Beograd, istaći će "potrebu da Srbija ubrza reforme i postane integralni deo Evrope", rekao Danijel Nelson.

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2009.

08:48

Default images

Američki potpredsednik Džo Bajden, koji će uskoro posetiti Beograd, Prištinu i Sarajevo, dolazi „bez štapa i šargarepe“ i u Beogradu će istaći potrebu da Srbija ubrza reforme i postane integralni deo Evrope, izjavio je stručnjak za Balkan i direktor konsultantske firme „Globalni koncepti i komunikacije“ Danijel Nelson.

Bajden neće nuditi ni podsticaje ni pretnje svojim sagovornicima, već će razgovarati o potrebi ubrzanja unutrašnjih reformi u cilju integracije Zapadnog Balkana u Evropu, rekao je Nelson za “Glas Amerike”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: