Radna grupa za nove pregovore

Premijer Mirko Cvetković oformio je radnu grupu koja će naredne nedelje početi drugi krug pregovora sa vlastima SAD o slučaju Miladina Kovačevića, piše “Blic“.

Izvor: B92

Subota, 28.02.2009.

13:19

Default images

Kovačević je optužen da je u državi Njujork pretukao kolegu Brajana Stajnhauera i, uprkos sudskoj zabrani, pobegao u Srbiju, uz pomoć službenika srpskog konzulata. Prema izvorima ovog lista, cilj pregovora je da Srbija obezbedi bolji odnos sa Amerikom.

Problem nije u milion dolara ili 60 miliona dolara koje možemo da od njih dobijemo, već i u činjenici da Srbija namerava da podigne kredit kod Međunarodnog monetarnog fonda, a stav Amerike u takvim situacijama je odlučujući, tvrdi izvor "Blica" iz Vlade Srbije.

Prema tom izvoru, odlučeno je da Cvetković jedini govori o slučaju Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: