COVIC: SUKOBI U DOS RASIPANJE ENERGIJE

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2001.

18:51

Default images
Sukob unutar DOS, prema oceni potpredsednika Vlade Srbije Nebojse Covica, energetski ce istrositi predstavnike vladajuce koalicije koji u odnosu na unutrasnja neslaganja imaju druge prioritete, javlja Radio B92. “Mi svi imamo mnogo vise posla u resavanju drugih problema, na primer kako da docekamo zimu i kako da povecamo strandard gradjana”, rekao je Covic novinarima zalazuci se za analizu rada Vlade i lidera DOS, ali i ostalih predstavnika koalicije. “Svi sukobi u okviru DOS u ovom trenutku mislim da su iracionalni, inace sam potpuno za analizu i naravno Vlade i clanova Vlade, ali i analizu rada lidera DOS. Sto se tice rada u Vladi to je jedna analiza ali treba analizirati i pojedince koji su bili van Vlade. Svako ko trosi vise energije na neke sukobe unutra zanemaruje probleme koji mogu da naprave politicku promenu u Srbiji i SRJ. Narod jako tesko zivi, a narod nece ziveti bolje ako se mi svadjamo”, zakljucio je Covic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: