BATIC: SPOR SA SNP DO NEDELJE MORA DEFINITIVNO DA SE RESI

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2001.

20:46

Default images
Republicki ministar pravde Vladan Batic izjavio je u cetvrtak uvece da ce do nedelje definitivno morati da se resi spor sa Socijalistickom narodnom partijom, najavljujuci da ce u suprotnom "Srbija morati da trazi svoje puteve u saradnji sa Haskim tribunalom". U izjavi za RTS Batic je ocenio da se otezanjem oko donosenja zakona "gubi kredibilitet, gubi jedan imidz koji je nova demokratska vlast SRJ i Srbije stekla", isticuci da je "to je nesto sto se vrlo tesko stice", prenosi FoNet. "Ovo sve podseca na neka minula vremena, kada se rezim Slobodana Milosevica uvek inatio, uvek, rukovodjen nekim laznim prkosom, bio u svadji sa citavim svetom, odbijao dobre ponude, pa i one malo losije i na kraju one prilicno lose, a na kraju kapitulirao. Nadamo se da smo izvukli neke pouke iz proslosti", rekao je Batic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: