Petak, 30.03.2001.

16:17

NICOVIC: MILOSEVIC JE ZABAVA ZA NAROD

Izvor: B92

Default images
Predsednik Unije prosperiteta advokat Marko Nicovic rekao je da Slobodan Milosevic treba sam da se preda Haskom tribunalu. "Da Milosevic ima petlju i hrabrost trebalo bi sam da ode u Hag, a ne da ga neka policijska patrola sa Sanskog venca privodi zbog kuce i zemljista", smatra Nicovic. Dajuci svoje vidjenje zbog cega nova vlast ne hapsi Milosevica Nicovic je rekao: "Oni drze Milosevica da bi imali jednu zvecku i zabavu za narod, da svakog dana neki naslov u novinama bude, da se narod zabavlja. Dok traje Milosevic, narod se nece pitati sta je sa realnim zivotom, sta je sa cenama, sta je sa porezom. Dok god Milosevic sedi gore na Dedinju, oni imaju zabavu za narod, i traze pomeranje izrucenja Milosevica ili njegovog sudjenja. S druge strane, Stakica strpaju nekoliko policajaca i posalju u Hag u roku od dva sata", zakljucio je Nicovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: