MARJANOVIC DEMANTOVAO DINKICA

Izvor: B92

Petak, 16.03.2001.

20:53

Default images
Bivsi republicki premijer Mirko Marjanovic ponovo je demantovao izjavu guvernera Narodne banke Jugoslavije Mladjana Dinkica da je bio vise od jednom u zivotu na Kipru. Marjanovic je u demantiju upucenom Tanjugu odbacio navode guvernera NBJ da je na Kipru bio u avgustu 1997. godine, navodeci da je u naznaceno vreme bio na godisnjem odmoru na grckom ostrvu Krf. "Nisam otvarao racun ni u jednoj zemlji, pa ni u Svajcarskoj, niti sam polagao devizna sredstva na bilo koji racun, a takodje nisam podizao devize u bilo kojoj banci u svetu", naveo je Marjanovic i napomenuo da je svoj stan "stekao potpuno legalno po svim zakonskim propisima i pravilima firme u kojoj radi, sto je potvrdila i nadlezna inspekcija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: