RODJACI PRIPADNIKA OSA U PONEDELJAK U KABINETU KOSTUNICE

Izvor: B92

Nedelja, 26.11.2000.

20:22

Default images
Clanovi porodica osudjenih pripadnika Oslobodilacke srpske armije koji izdrzavaju kaznu u vojno-istraznom zatvoru u Nisu bice u ponedeljak primljeni u sluzbi generalnog sekretarijata predsednika SRJ. U Beograd ce iz Krusevca doci clanovi porodica Bobana Gajica, Milutina Pavlovica i Radovana Djurdjevica, koji traze da oni Kostunicinom odlukom budu pusteni na slobodu. "U nekoliko navrata smo se obracali Kostunici, ali do sada nismo dobili nikakav odgovor, cak smo nas tridesetoro pre nekoliko dana u znak protesta zapoceli strajk gladju u centru Krusevca", kazala je agenciji Beta supruga Milutina Pavlovica, Petrovka Pavlovic. Ona je dodala da je strajk gladju prekinut na zahtev gradonacelnika Krusevca Save Popadica i aktiviste Otpora Srdjana Milivojevica, koji su obecali da ce zahtev clanova porodica osudjenih biti brzo resen. Odlukom Vrhovnog vojnog suda od 2. novembra 2000. Gajicu, Pavlovicu i Djurdjevicu su kazne zatvora od po pet godina smanjene na cetiri, tri i dve i po godine, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: