Koštunica: Nastojaćemo da radimo

Premijer Srbije Vojislav Koštunica kaže da će pred SB podatke o saradnji s Hagom izneti i predstavnik Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 23.11.2004.

08:17

Default images

Na sednici na kojoj će izveštaj podneti glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte učestvovaće i ministar u Vladi Srbije Zoran Lončar. Kao primere saradnje, Koštunica je naveo predaju Ljubiše Beare, oslobađanje većeg broja osoba obaveze čuvanja državne i vojne tajne i predaju tražene dokumentacije.

"Naravno, bili bismo zadovoljniji da je na tom planu postignuto više, ali se radi. Postoje neke stvari koje se ne mogu odmah postići. Ono što je evidentno jeste stav Vlade da je saradnja s Tribunalom potrebna. Kada je reč o ostvarivanju te saradnje, ima toga čime možemo biti zadovoljni, ima onoga što još nije postignuto, ali nastojaćemo da na tome radimo", rekao je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: