Ivanović: Odluka posle konsultacija s Koordinacionim centrom

Izvor: B92

Sreda, 14.01.2004.

13:05

Default images
Član Predsedništa Skupštine Kosova i Metohije Oliver Ivanović izjavio je da će konačnu odluku o učešću Srba u radnim grupama za primenu Standarda za Kosovo doneti koalicija "Povratak" posle konsultacija s Koordinacionim centrom “jer srpska strana ne može da čeka konstituisanje Vlade i Parlamenta”. Komentarišući zahtev premijera Kosova Bajrama Redžepija i UNMIK da se Srbi što pre uključe u radne grupe, Ivanović je rekao da su Srbi svoj stav izneli u više navrata šefu UNMIK Hariju Holkeriju. "Verujem da će Holkeri prihvatiti naše predloge, koji su u međuvremenu pretočeni u sugestije za izmenu Standarda, i da ćemo imati potvrdu da će u prinei Standarda srpska strana ravnopravno učestvovati i da će oni biti merljivi i sprovodivi", dodao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: