Živković: Predsedništvo DOS-a kada se vratim iz Kine

Izvor: B92

Nedelja, 09.11.2003.

10:07

Default images

Predsednik Vlade Srbije Zoran Živković najavio je da će odmah po njegovom povratku iz Kine predsedništvo DOS-a odlučiti o načinu rešavanja političke situacije u Srbiji, ali nije precizirao da li će se tom prilikom razgovarati o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. "Kada se vratim iz Kine, odmah sutradan ćemo imati Predsedništvo DOS-a i očekujem da ćemo doneti odluku koja će biti na korist gradjana Srbije", rekao je Živković u subotu uveče Radioteleviziji Srbije u Kini, gde predvodi državno-privrednu delegaciju Srbije i Crne Gore.

Živković je ocenio da politička situacija u Srbiji "nije dobra", i da je "očigledno da postoje snage koje žele da proces reformi zaustave ili vrate nazad". "Ono što se u parlamentu dešavalo u poslednje vreme ne služi na čast ni Srbiji ni parlamentu, i očigledno je da je opozicija htela da se u parlamentu igra demokratije, a od toga je napravljena demokratura, odnosno karikatura demokratije", rekao je Živković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: