Ponedeljak, 21.11.2022.

16:52

Kurti nastavlja sa provokacijama; poslao 40 vozila policije na sever

Samo nekoliko sati pošto je u Briselu blokirao svaki dogovor sa Beogradom, Aljbin Kurti povukao je potez koji otkriva njegove prave namere prema Srbima na KiM.

Izvor: B92

Kurti nastavlja sa provokacijama; poslao 40 vozila policije na sever
Ilustracija: EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

Naime, kako Novosti nezvanično saznaju, primećena je kilometarska kolona od oko 40 vozila takozvane kosovske policije iz pravca Bajgore koja se spustila u Srbovac i kreće se ka Leposaviću.

Pretpostavlja se da je njihovo krajnje odredište baza na Jarinju.

Takođe, na putnom pravcu od sela Dren ka novoj bazi u selu Jasenovik prisutni specijalci na više lokacija. Reč je o potezu od Srbice ka Zubinom Potoku.

Da vlast u Prištini namerava da nastavi da zvecka oružjem i sprovodi nasilje nad Srbima svedoči i to što su u bazu Belveder u južnoj Kosovskoj Mitrovici stigli ministri policije i odbrane Dželjaj Svečlja i Armend Mehaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: