Pastor: "Dosta je bilo" je problem u Skupštini Srbije

Šef poslaničke grupe SVM u Skupštini Srbije Balint Pastor ocenio je da je sadašnji saziv parlamenta korak unazad u odnosu na prošli.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug
Tanjug

On je rekao i da je problem poslanička grupa Dosta je bilo.

"Problem je zato što postoji jedna poslanička grupa koja želi sve da radi na neki drugi način u odnosu na ustaljenu praksu koja postoji 25, 26 godina", rekao je Pastor za Politiku, navodeći da misli na poslaničku grupu Dosta je bilo.

"Ipak je ovo 11. saziv republičkog parlamenta od 1990. godine i postoji utvrđena praksa i običaji koju svi poslanici i sve poslaničke grupe treba da poštuju", rekao je šef poslaničke grupe SVM.

"Svako zastupa interese birača onako kako misli da je najcelishodnije. Neke stvari su za nas poslanike iz SVM prilično strane i neke postupke ne razumemo. Mi našim argumentima zastupamo mađarske interese i svih onih zahvaljujući čijim glasovima se nalazimo u Narodnoj skupštini", rekao je Balint Pastor.

Kada je reč o predsedničkim izborima, on je kazao da o tome nije razgovarano unutar SVM, a ni sa koalicionim partnerima i da je još rano dati odgovor na to pitanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 222 idi na stranu