Napadnuti mladići u Mirijevu

Jutros, oko 1 sat iza ponoći, došlo je do tuče ispred ugostiteljskog objekta u beogradskom naselju Mirijevo.

Izvor: B92

Nedelja, 05.02.2023.

18:00

Napadnuti mladići u Mirijevu
Foto: Profimedia

Tada je više nepoznatih osoba napalo N.Ž. (27) i S. Ž. (20) i zadalo im više ubodnih rana, a dvadesetogodišnjak je zadobio teške telesne povrede, prenose mediji.

Do incidenta je došlo u Ulici Nine Kirsanove kada su dvojica mladića, inače gosti objekta, napadnuta sprejem za koji se pretpostavlja da je suzavac.

Mediji su preneli da je grupa nepoznatih počinalaca zatim tukla po glavi i telu mladiće, a jedan od njih naneo im je više ubodnih rana u predelu nogu, ruku i leđa.

Oba povređena lica prevezena su u Urgentni centar, a S.Ž. su konstatovane teže telesne povrede i zadržan je na intenzivnoj nezi, dok su kod druge žrtve utvrđene lakše povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: