Udruženim snagama pomogli vozaču FOTO

Da srpska sloga može pomeriti sve granice pa čak i šlepere, pokazuje snimak sa puta kod Mokre Gore.

Izvor: RINA

Subota, 04.02.2023.

14:26

Udruženim snagama pomogli vozaču FOTO
Foto: RINA

Zaglavljeni šleper težak nekoliko desetina tona vozači koji su se našli na putu ka Višegradu uspeli da zajednički izguraju i vrate na kolovoz, kako bi put nastavio dalje.

"Videli smo da je proklizao i poprečio se na putu. Imao je i neki problem sa točkovima. Zatvorio je obe kolovozne trake, a mi nismo želeli da ga ostavimo na cedilu. Zasukali smo rukave i krenuli da guramo. Nas desetak vozača, uspeli smo šleper da vratimo na kolosek kako bi nastavio put, a vozač bugarskog kamiona nam se srdačno zahvalio, rečima da ovakvu slogu i svrsdnu pomoć nigde doživeo nije, kazao je za agenciju RINA, M. R. koji je učestvovao u guranju teškog šlepera.

Sneg koji pada na ovoj teritoriji ne zadržava se na putu, tako da su svi pravci prohodni. Mašine su upućene na teren i rade na održavanju magistralnih puteva.

Zabrana

Foto: RINA
"Donete je zabrana za teretne kamione, preko Debelog brda, koji povezuje Bajinu Baštu i Valjevo. Sneg je padao čitave noći i tu je dosegao visinu preko 20 centimetara. U ostalim delovima saobraćaj se odvija bez većih problema", kazao je Alen Mušanović iz AD Putevi Užice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: