DPS PONUDIO RASPISIVANJE PREVREMENIH IZBORA DO KRAJA MARTA

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2001.

17:59

Default images
Potpredsednik Demokratske partije socijalista i predsednik Skupstine Crne Gore Svetozar Marovic u ponedeljak je, u ime svoje partije, ponudio ostalim parlamentarnim strankama u Crnoj Gori da se skrati mandat Skupstini Crne Gore i da se raspisu prevremeni parlamentarni izbori do kraja marta. "DPS je ponudila da vlast koja bude ustanovljena nakon izbora, bude obavezna da sprovede referendum u Crnoj Gori", rekao je novinarima sef Poslanickog kluba DPS Dragan Djurovic nakon konsultacija u Skupstini Marovica sa predstavnicima poslanickih klubova i potpredsednicima Skupstine. Kako prenosi SRNA, prema njegovim recima, DPS ocekuje da ce odgovor na ovu ponudu imati do pocetka sledece nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: