Češki ambasador kod Vučića FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadrom Češke Tomašom Kuhtom.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.05.2021.

07:13

Češki ambasador kod Vučića FOTO
Tanjug/Sava Radovanoviæ

Predsednik Vučić je rekao da se raduje poseti i susretu sa predsednikom Zemanom, koga ceni kao istinskog prijatelja, posebno njegov čvrst stav po pitanju Kosova i Metohije, koji često iznosi u javnosti.

Vučić je izrazio zahvalnost za podršku Češke evropskim integracijama Srbije, saopstila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Ambasador Kuhta je rekao da je poseta predsednika Vučića prva tog ranga od izbijanja pandemije koronavirusa i da je u Pragu doživljavaju kao snažnu potvrdu srpsko-češkog prijateljstva i jedinstvenog uzajamnog odnosa dvojice predsednika.

Predsednik Vučić je naglasio i važnost srpsko-češke ekonomske saradnje i sa ambasadorom Kuhtom je ovom prilikom razgovarao o mogućim zajedničkim projektima, te su dvojica sagovornika izrazili nadu da će prilikom posete biti postignuti konkretni ekonomski dogovori na obostranu korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: