Mediji: Crna Gora nije pustila delagaciju Vojske Srbije da oda poštu vojniku koga je ubio NATO 1999.

Porodici vojnika Saše Stajića iz Beograda koji je poginuo u NATO bombardovanju u Danilovgradu, Crna Gora nije dozvolila da je prati Vojska Srbije, pišu Novosti.

Izvor: Novosti

Sreda, 24.03.2021.

17:01

Mediji: Crna Gora nije pustila delagaciju Vojske Srbije da oda poštu vojniku koga je ubio NATO 1999.
Foto: Shutterstok/Rigorosus

Porodica je sama položila vence na mesto pogibije Stajića u u Kasarani “Milovan Šaranović”, gde je bio na služenju vojnog roka.

Kako saznajemo iz izvora bliskih porodici, iako je bilo planirano da vence u kasarni u Danilovgradu polože članovi porodice zajedno sa tročlanom delegacijom iz Beograda, do promene plana došlo se jer to Ministarstvo odbrane Crne Gore nije dozvolilo.

"Pozvali su se na koronu i navodno zbog kovid mera im poručili da će dati saglasnost samo porodici. Nemajući kud ljudi iz vojske su zajedno sa porodicom položili vence juče na Centralnom groblju u Beogradu gde je Saša sahranjen, a najuži članovi porodice su to uradili I danas u Danilovgradu", kaže sagovornik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: