Gej-pingvine posvađala ženka

Silo i Roj, najpoznatiji par gej-pingvina na svetu, razišao se zbog Skrapi, šarmantne pingvinke, javlja slovenačka TV POP.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2005.

12:55

Default images

Silo i Roj, koji žive u njujorškom zoološkom vrtu u Central parku, postali su poznati širom sveta kao primer koji dokazuje da i u životinjskom svetu postoji homoseksualnost. Dva pingvina nisu sakrivala homoseksualne sklonosti i javno su živeli kao par, a pošto nisu mogli da imaju mlade usvojili su jedno mladunče pingvina.

Drugi pingvini, koji žive u tom zoološkom vrtu, očigledno su Sila i Roja videli kao primer, pa je uskoro primećeno još šest gej-pingvinskih parova.

Međutim, romansa Sila i Roja prekinuta je kada je u zoološki vrt dovedena ženka pingvina Skrabi, u koju se je Silo odmah zaljubio. Čuvar zoo-vrta Džon Rouden kaže da su Silo i Roj iznenada prestali da grade novo gnezdo i da su se polako otuđili. Silo je počeo da se udvara Skrapi i sada njih dvoje grade novi dom.

Zbog usamljenog Roja, u zoo-vrtu razmišljaju o tome da nabave još jednu ženku ili mladog samca koji bi razvedrio ostavljenog i utučenog pingvina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: