Još dva državljanina Severne Makedonije umešana u napad u Beču

Pored Kujtima Fejzulua, još dva državljanina Severne Makedonije umešani su u sinoćne napade u Beču, saopštio je MUP Severne Makedonije.

Izvor: B92

Utorak, 03.11.2020.

17:17

Još dva državljanina Severne Makedonije umešana u napad u Beču
EPA-EFE/ CHRISTIAN BRUNA

"S popisa austrijske policije, koji je predat nekim policijama, uključujući i našu, utvrđeno je da još dve osobe, osim austrijskog, imaju i državljanstvo Republike Severne Makedonije, odnosno К. F. (rođen u Modlingu, Austrija), A. G. (rođen u St. Poltenu, Austrija) i U. A. (rođen u Beču).

Sektor za međunarodnu policijsku saradnju u Ministarstvu unutrašnjih poslova odmah je stavljen na raspolaganje kolegama iz Austrije i intenzivno sarađujemo oko svih elemenata povezanih sa ovim slučajem", piše u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova u Skoplju, a prenosi Radio slobodna Evropa.

Podsećamo da su u napadu, koji se dogodio sinoć u centru Beča, ubijene četiri osobe i povređene najmanje 22 osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: