Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborenoj na asfaltu i privode je u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 09.07.2016.

14:10

Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO
Screenshot

Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u beogradskom naselju Karaburma, ali nije poznato šta je prethodilo ovom slučaju i koji je razlog privođenja.

Na snimku koji traje više od pet minuta čuje se i kako žena zapomaže. Komunalna policija je u petak saopštila da je prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac.

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo prodavac lubenica Vladimir Marinković.

Nakon toga sedište Komunalne policije u Beogradu bilo je zasuto lubenicama, a dva komunalna policajca koja su učestvovala u događaju na Vidikovačkoj pijaci kada je preminuo jedan prodavac lubenica, biće suspendovani, saopšila je gradska služba za informisanje Beoinfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

163 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: