Politika 7

16.03.2024.

22:05

Novi napad na Anu Brnabić: Vređanje ni voditelj nije prekinuo VIDEO

Novinarka Biljana Lukić, govornica na Đilasovim protestima, otvoreno vređa Anu Brnabić dok voditelj Nove S sluša i ne prekida je:

Izvor: Alo.rs

Novi napad na Anu Brnabić: Vređanje ni voditelj nije prekinuo VIDEO
TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ/ bg

Podeli:

"Kada se Ana Brnabić pojavila ja sam smatrala da nije pristojno da je komentarišem, ona je meni izgledala kao promrzlo štene bez noge nađeno na putu, međutim više se ne osećam tako. Mislim da je ona svoj mentalni deficit kompenzovala deficitom vaspitanja i pristojnosti i suficitom agresije i savršenom dresurom. Tako da mi se čini da će ona biti i bolji kadar od Orlića, zato što ta Orlićeva agresija i nepatvoreno zlo ali je muško, a Vučić će ovde da igra na kartu da je ona jadna žena, uz to je i LGBT, 'a pogledajte vi nasilnici koji napadate jadni ženu od 45kg'!"

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: