WoT: Road to Berlin

World of tanks je ovih dana dobio novi PvE mod pod nazivom Road to Berlin gde se zajedno sa saigračima borite protiv kompjuterski kontrolisanih protivnika u želji da dospete u srce Berlina i ostvarite konačnu pobedu u Drugom svetskom ratu u Evropi.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Ponedeljak, 11.05.2020.

10:46

WoT: Road to Berlin
Foto: Wargaming

PvE ili Player vs Environment (igrači protiv botova) mod se bazira na nekoliko mapa koje već postoje u igri i koje na neki način simbolizuju put do Berlina kroz Nemačku, dok je od Dana Pobede dostupna i nova mapa Berlin, sa zgradom Rahjstaga kao konačnim odredištem, a koja će se kasnije u nešto modifikovanoj formi naći i u nasumičnim borbama. Ono što je bitno napomenuti jeste da ako uđete u borbu na ovoj mapi dobijate duple victory poene koji su vam bitni za napredak u ovom modu. Takođe treba naglasiti da svaki dan dobijate x5 victory poena u svakoj od klasa vozila, a ako uspete da odradite neke misije u standardnim nasumičnim borbama možete dobiti i x15 tokene koji su jako bitni ako želite da stignete do kraja ovog moda. Dobra stvar je što se bonusi sabiraju tako da ako iskoristite x15 token na Berlin mapi dobićete praktično x30 victory poena što je jako bitno za napredak.

Sam napredak se odvija kroz pet faza, na kraju četvrte je nagrada Tier VII IS-2 Shielded tenk koji je sasvim solidan kao premium vozilo. Zanimljivo je da ipak izgleda da je prava nagrada posle pete faze takozvani Bounty equipment Improved vents koji vam daje +7.5% na sve članove posade ali i za razliku od Improved vents koji možete kupiti za obveznice (bonds) njega možete i skinuti sa tenka za 10 zlatnika. Jedina je caka što morate potrošiti 3 miliona kredita da bi radio onako kako je zamišljeno.
Foto: Wargaming
Možete birati pet klasa vozila koja su na ovaj ili onaj način učestvovala u borbama za Berlin – tu su sovjetski lovci na tenkove, sovjetski teški tenkovi, sovjetski srednji tenkovi, američki srednji tenkovi i britanski teški tenkovi (ove poslednje dve grupe kroz Lend Lease vozila koje su Sovjeti koristili u borbama). Zanimljivo je i da ova vozila imaju tri nivoa, kako budete napredovali kroz nivoe dobijaćete bolja vozila, jače protivnike, ali i više victory poena što je bitno za ukupan napredak. Iskreno savet je da najbolje izaberete sovjetske lovce na tenkove ili teške tenkove kako biste najlakše zarađivali poene, ali ni ostala vozila nisu za zanemarivanje.

Mod se sastoji iz toga što morate za određeno vreme da uništite određeni broj protivnika koji postaju sve teži, onda se dešava kontra napad koji morate da odbijete i po tome dobijate pristup sledećem sektoru mape. Na kraju morate uništiti elitna vozila koja su obično dosta jača od standardnih. Protivnicima je na raspolaganju i artiljerija koja može biti vrlo dosadna, ali i vi imate mogućnost pozivanja artiljerije, vazdušnog napada ili korišćenja zapaljivih granata koje će ako probiju protivnika napraviti baš solidnu štetu.

Sve u svemu jedan interesantan mod koji vam može poslužiti da se dokopate solidnog premium tenka bez plaćanja ili unapređene opreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: