Nova Overwatch priča nam je otkrila da je još jedan od heroja gej

Blizzard tradicionalno želi da svet i sve oko Overwatcha učini što je moguće prijateljskije za sve ljude koji uživaju u ovoj igri, i jedan od njhovih “core” principa jeste da svako može da se na neki način identifikuje sa herojima koje igra.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 09.01.2019.

13:38

Nova Overwatch priča nam je otkrila da je još jedan od heroja gej

Imamo heroje različitih nacija, polova, starosti, boje kože i – različite seksualnosti. Svi se sećamo kako je odjeknulo internetom kada je kroz jedan od stripova otkriveno da je svima omiljena vesela britanka Tracer gej i da ima devojku, a sada kroz novu kratku priču saznajemo za još jednog lika da je homoseksualne sklonosti.

Naime, nova priča, pod imenom Bastet, prati Anu i Vojnika 76, i u jednom delu saznajemo i za “staru ljubav” vojnika 76, izvesnog Vinsenta, koji je bio njegov kolega i ljubavnik.

Reakcije fanova na ovo su raznolike, posebno zbog toga što je Soldier 76 smatran za tipičnog “mačo” lika u ovoj igri, koji predstavlja stereotip vojnika iz pucačina, ali mi mislimo da su reakcije preterane, posebno zato što u čitavoj ovoj priči se ovaj deo jedva pominje praktično u dva reda, a cela priča ima 16 strana i bavi se raznim temama.

Bilo kako bilo, ovu zanimljivu kratku priču možete i sami pročitati, prateći ovaj link.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: