Da li M4A4 treba dobiti još skinova?

Zanimljivo je videti nove skinove koje daje svaka kutija, a poslednja u nizu bila je Spectrum 2. Šta nam je tačno ona dala?

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Četvrtak, 05.10.2017.

19:36

Da li M4A4 treba dobiti još skinova?

Dobili smo novi kalaš, najskuplji skin u kolekciji. AK-47 The Empress je možda i najdetaljniji skin u igri. Označen je kao covert rifle (crvene je boje), a njegova cena ide i do 1000 evra. U pitanju je naravno stanje bez ogrebotina (factory new) u StatTrak verziji. Drugi crveni skin je nerfovani P250, interesantnog imena i dizajna. See Ya Later bez StaTraka košta oko 50 evra, što ga stavlja na vrh najskupljih P250 skinova.

Sledeći bitniji skin jeste M4A1-S Leaded Glass, a stavljen je u roze grupu. U ovoj kutiji nema M4A4 skina, pa se dovodi u pitanje da li ima dovoljno ’emara’ koje su priuštive. Širok je asortiman onih crvenih od po 20 evra pa do 1500, a koliko može birati ‘normalan’ narod?

Odmah ćemo izdvojiti zastarele jeftine skinove koje retko viđamo, niko ih više ne koristi. Tu spadaju Urban DDPAT, Desert-Strike, Faded Zebra – klasici A4 skinova. Može se reći da su Griffin i Evil Daimyonajbolji izbor, a i često se viđaju. Lepog su dizajna i u ljubičastoj (restricted) kategoriji. Sledeći, malo skuplji ali u sličnom cenovnom rangu jeste Dragon King (roze).
Pored nabrojenih skinova, možda može ući i X-Ray, ali on je otprilike kao dva Evil Daimya. Najnoviji M4A4 jeste iz Operation Hydra kutije i zove se Hellfire. Najjfetiniji je oko 6 evra, ali u najgorem, izgrebanom stanju. Drugih jeftinijih i boljih skinova nema, dok je kod M4A1-s sasvim drugačija priča. M4A1-s imaFlashback, Basilisk, Nitro, Guardian, Atomic Alloy, i još mnogo drugih skinova oko 5-6 evra.

Dobro bi došao neki noviji skin, malo jeftiniji, ali modernije šare. Ne mora biti crven ili roze, ljubičasta klasa je sasvim okej. Šta mislite, da li je Valve fer što se tiče A1s i A4, i koje vi skinove imate?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: