Blizzard i Twitch se dogovorili - OWL samo na Twitchu

Samo dan uoči početka najvećeg Overwatch takmičenja objavljeno je partnerstvo između Overwatch Lige i najveće zapadne strimerske institucije, Twitch.tv.

eSports

Izvor: SyS KlanRUR

Sreda, 10.01.2018.

12:21

Blizzard i Twitch se dogovorili - OWL samo na Twitchu

Poslednjih dana smo videli užurbano prikupljanje sposobnih kastera, hostova i analista za Overwatch dok Blizzard pokušava da plasira svoju ligu globalnoj publici, a sada je i Twitch uspeo da obezbedi eksluzivu što se tiče prenosa svih OWL mečeva za prve sezone. Dobro ste čuli, svaki meč lige će biti prenošen publici na Twitchu a svi mečevi će biti kastovani iz Burbenka u Kaliforniji, gde se nalazi Blizzard Arena. Naravno MLG će zadržati prava prenosa jer je svejedno u vlasništvu Blizzarda.

Čitav ovaj ugovor obuhvata područje čitave planete osim Kine, za koju Twitch nikako ne može da izvbori prednost u odnosu na domaće konkurente. Čitava OWL će biti strimovana na engleskom, francuskom i korejskom.

OWL sezona 1 počinje noćas jedan sat posle ponoći po našem vremenu a prvi meč igraju San Francisko Shock protiv Los Angeles Valiant. Prenos možete gledati na: https://www.twitch.tv/overwatchleague

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: