Esports B92.net

OW: Rise Nation nažalost pada

Izgleda da smo našli novu žrtvu trenda koji u poslednje vreme kruži takmičarskom Overwatch scenom i uliva strah u sve timove.

Mihajlo Antić klan rur
Podeli

Zbog mnogo slobodnih igrača koji tek sada ulaze na scenu, organizacije raspuštaju svoje stare OW timove. Nesrećni tim ove nedelje je bio Rise Nation.

Rise Nation se još od početka pokazao kao dostojan protivnik čak i najjačim timovima, ali u skorije vreme nisu postigli nikakve rezultate.Poslednja takmičenja na kojima su učestvovali su bila Rivalcade Memorial Day Rumble i CyberPowerPC Spring $5K Invitational, a oba su završili na četvrtom mestu.

Spekuliše se da RN nije raspušten zbog lošeg uspeha, već loše komunikacije sa Blizzardom i nesporazuma oko već dugo iščekivane Overwatch Lige.

Igrači koji su za ovaj tim igrali su sada upali u more sa još puno igrača nalik njima.

Evo igrača koji su igrali za Rise Nation:

  • Nathan “xretzi” Telen (DPS)
  • Adam “Spirit” Wills (DPS)
  • Keith “Desro” Hospedales (Tenk)
  • Mike “IVIidnight” Ryan (Flex)
  • Samuel “Locke” Latina (Support)
  • Kyle “Phaz” Phaz (Support)


IZVOR: Klan RUR

Overwatch

Počeo Overwatch League – najveći esport projekat do sada!

Od kako je pre više od godinu dana najavljena, Overwatch liga je prethodne noći konačno i zvanično počela. Nakon meseci spekulacija i najava, raznih informacija i misinformacija o ovom najambicioznijem do sada esport projektu, napokon smo imali priliku da ispratimo prve mečeve i na taj način potvrdimo – Overwatch liga je stigla!

Overwatch četvrtak 11.01. 14:15 Komentara: 1

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu