Prime - neverovatna kolekcija gejming opreme za esportiste

Izvor: RUR

SteelSeries, jedan od vodećih proizvođača gejming periferija na svetu, zvanično predstavlja Prime, specijalnu kolekciju opreme namenjenu esportistima.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 25.05.2021.

17:36

Prime - neverovatna kolekcija gejming opreme za esportiste
Foto: SteelSeries

SteelSeries je ponovo nadmašio sva očekivanja sa svojom novom Prime franšizom periferija. Kreiran u saradnji sa poznatim esportistima, Prime poseduje do sada neviđen kvalitet koji ga izdvaja od konkurencije, i sa kojim ćete se osetiti kao pravi profesionalac.

steelseries-prime3Foto: SteelSeries

Prime kolekcija se sastoji od 3 gejming miša (Prime, Prime+ i Prime Wireless) i jednog para gejming slušalica (Arctis Prime). Uz standardni kvalitet Prime-a, Prime+ i Wireless donose dodatna podešavanja i bežičnu opciju.

SteelSeries je partner mnogih svetski poznatih esports ekipa i influensera, kao što su FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic, Enlife, i mnogih drugih. Kako bi proslavio debi svoje Prime kolekcije, SteelSeries tim organizuje Prime Cup, novi turnir na kojem će se takmičiti najbolji profesionalci iz SteelSeries porodice. Prime Cup će se održati u junu 2021. godine, i biće emitovan na zvaničnom SteelSeries Twitch kanalu.

U kompletnoj K/DA kolekciji pronaći ćete:
  • Prime (69.99€)
  • Prime+ (89.99€)
  • Prime Wireless (139.99€)
  • Arctis Prime (119.99€)


Dodatne informacije na SteelSeries.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: