Esports B92.net

HotS: Novosti sa Gamescoma – izmene na Lt. Morales i Jaini

Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija od strane Blizzarda o novom patchu ili izmenama koje stižu sa Kel’Thuzadom, ali danas je prosto nemoguće sakriti tako nešto. Pojavio se zanimljiv post na Redditu, gde je HotS zajednica prikupila sve infomacije od strimera i posetilaca Gamescoma, pa smo tako uspeli da saznamo barem delić onoga šta nas očekuje sledeće nedelje na PTR serveru.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Stižu jako zanmiljive izmene na Lt. Morales, Jaini, Leoricu i Chromie. Tu je i par korisnih izmena na User interfejsu, novi skinovi i mountovi, kao i mali hint šta nas očekuje u novom Obey the Call eventu.

Za sada znamo da ćemo osvojiti novi zanimljivi portret ako odigramo barem jednu partiju sa Kel’Thuzad prisutnim u njoj. To je barem lako, prvi Quick Match i quest je urađen. Verovatno se Blizzard neće zaustaviti na tome, ali to ostavljamo za neki drugi tekst kada saznamo više o tome.

Najzanimljivi rework dobila je Lt.Morales. Skoro pa potpuno zaboravljeni Support heroj, ulazi u klub hilera bez mane. Morales će od sada imati 100 energije, i nakon 3 sekunde ne korišćenja svog Q, regenerisaće 6 energije po sekundi. Trait dobija novu funkcionlanost, i od sada regeneriše Morales 2% Healtha dok channeluje Q. Kada se malo bolje razimisli, ovo postaje mač sa dve oštrice. Morales mora da koristi Q konstantno kako bi održavala sebe u životu, a isto tako sa druge strane ne sme da koristi Q barem 3 sekunde kako bi povratila sebi neophodnu energiju da leči svoje protivnike. Teško da smo ovo ikada mogli da pomislimo, ali jedva čekamo da isprobamo novu Morales!

Jaina, oh ta Jaina. Nekada nezaobilazni mage beta mete, potpuno je zaboravljena u kandžama Nexusa. Naravno, sa pojavnom novog gospodara leda, Jaina neće tako lako da prepusti bitku. Konačno dobija svoj Ice Block nazad, ali na malo drugačiji način. Novi questing Trait, gde nakon napravljenih 15,000 critical damage dobija trajno Ice Block sa samo 40 sekundi CD.

Leoric je znatno oštećen za wave clear, za šta se najviše koristio u poslednje vreme sa Royal Focus bildom. Q ne radi više bonus damage na minionima, povećan je CD, ali se sada pola CD i mane vraća kada Q udari heroja. Ove izmene postavljaju Leorica u ono što treba da bude, a to je Warrior heroj. Takođe, napravljene su i po prvi put ovakve izmene na Auto Attack nekog heroja. Prvi i drugi AA rade cleave damage, dok treći udara dupli critical ali bez cleave efekta. Ovaj potez napravljen je da odgovara njegovoj animaciji.

Chromie dobija baseline quest na svoj Q. Za svakog heroja kojeg pogodi dobija +5 damage. Posle 80 pogodaka sa svojim Q, talenat Past and Future Me, koji je dozvoljavao Chromie da ispali 2 Q projektila postaje aktiv magija. Takođe. skilovanjiji igrači biće dodatno nagrađeni ako pogode svoj Q više puta za redom. Pa tako, ako uspete da pogodite neprijatelja tri puta za redom, dobijate tri puta veći damage na Q.

Zbog novog questing talenta koji donosi Kel’Thuzad sa sobom, Blizzard je odlučio da ubaci u Scoreboard indikator za takve questove. To će dosta pomoći kod Buchera, Nazzeba i verovatno novog Jaininog Traita koji daje Ice Block.

Kill feed od sada će pokazivati da li ste uspeli da ubijete neprijatelja pre nego što je završio svoj quest. Kao da Medivh igrači nisu dovoljno patili kada ih ubijete pre završenos Master’s Touch talenta ili Kael’thas pre svog Convection.

Ovo su samo neke od izmena koje smo uspeli da saznamo sa Gamescoma, čekamo zvaničan patch notes od strane Blizzarda krajem ove nedelje kada ćemo imati potpunu sliku.

HotS

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 2

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 3

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0

MVP Black osvojio BlizzCon sa samo jednom izgubljenom mapom!

Konačno je tu! Više puta im je izmakao, ali ne i ove godine. MVP Black napokon je osvojio BlizzCon! Nažalost, Fnatic drugi put zaredom završava BlizzCon na drugoj poziciji. MVP Black ujedno je postao i prvi šampion HGC lige, koja se pokazala kao jedna od najboljih stvari koju je Blizzard uradio u 2017 godini kada je Heroes eSports u pitanju.

HotS nedelja 5.11. 02:53 Komentara: 0

HGC Finals: EU vs KR polufinale - NA nije napravio čudo

U neku ruku smo i očekivali EU vs KR završnicu, ali malo ko je očekivao da baš ova dva EU tima budu u Top 4. Expert je sinoć napravio najveće iznenađenje pobedivši Team Dignitas. NA timovi bili su na pragu istorijskog uspeha, ali na kraju su bolji timovi preovladali.

HotS subota 4.11. 15:55 Komentara: 0

HGC Finals Top 8: Ko osvaja BlizzCon?

Ostalo je nešto malo manje od 24 sata do početka najbitnijeg događaja za sve Blizzard fanove. Nakon grupne faze, od šeasnest timova ostalo je samo osam, Četiri duela, a samo jedna šansa. Nema mesta za greške. Nema mesta za slabe.

HotS četvrtak 2.11. 21:08 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu