Esports B92.net

Džastin Biber će održati koncert usred Dota 2 Internationala, i to u istoj areni!

Dota 2 International 11 će se odigrati od 5. do 30. oktobra u SunTec areni u Singapuru, što ga čini najdužim International-om u istoriji. Ovo je svakako najiščekivaniji turnir u godini za sve ljubitelje Dote 2, ali da li ste znali da je Džastin Biber zakazao koncert 25. oktobra, usred plejof faze eventa?

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: Justin Bieber
Foto: Justin Bieber

Iako zvuči kao da će Biber upropastiti ovogodišnji TI, ne brinite se, jer je Valve zakazao pauzu između plejofa i velikog finala, od 23. do 29. oktobra, tako da neće biti nikakvih preklapanja. Ovo znači da će sav TI brending morati da bude uklonjen tokom trajanja Biberovog koncerta, a potom vraćen na vreme pred veliko finale.

Takođe smatramo da Biber neće imati nastup na eventu, kao što su to imali Deadmau5 i Lindzi Sterling, mada, nikad se ne zna.

Last Chance kvalifikacije za 11. International šampionat će se održati od 8. do 12. oktobra u LAN-u, i biće sličnog formata kao Wild Card kvalifikacije, koje su se poslednji put odigrale na TI6. Last Chance će drugoplasiranim i trećeplasiranim timovima sa kvalifikacija iz svakog regiona (ukupno 12 timova) dati priliku da se poslednji put bore za plasman za TI. Iz ove faze takmičenja 2 ekipe će se plasirati u grupnu fazu. Listu svih ekipa koje su ostvarile direktan plasman možete pogledati ovde.

Grupna faza će se odigrati od 15. do 18. oktobra, sa ukupno 20 ekipa. Potom će uslediti plejof sa 16 timova, koji će se održati od 20. do 23. oktobra SunTec Singapore Convention and Exhibition centru. Završnica će se odigrati 29. i 30. oktobra u Singapore Indoor stadionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.