Esports B92.net

KlanRUR pokrenuo Dota 2 Ligu - prijave u toku

Posle dugo vremena, domaća Dota 2 scena ponovo ima gde da igra timski i takmičarski.

SyS KlanRUR
Podeli

RUR Dota 2 Liga je projekt lige sa 16 ekipa, a prijave su trenutno u toku. Liga će imati dve faze takmičenja, pa svim učesnicima omogućava da se dobro izigraju i takmiče u sistemu koji im garantuje fer tretman.

Učešće u ligi se plaća 2500 dinara od čega 100% svog uplaćenog novca ide u nagradni fond. Tu su i dodatne hardverske nagrade ali i moguće dodatne nagrade.

PRIJAVE (uputstvo)

Više informacija o samoj ligi možete pronaći OVDE.

Ispod možete pogledati raspored i šemu igranja unutar RDL.

Prvi deo takmičenja će se održati unutar "swiss" sistema:

A onda sledi plej-of sa sistemom duple eliminacije:

Izvor: KlanRUR

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu