Esports B92.net

Tata Fear ponovo igra

Jedan od najboljih kerija svih vremena je odlučio da se vrati u profesionalne Dota 2 vode.

SyS KlanRUR
Podeli

I zaista, taman kad smo mislili da je zaista otišao, legendarni Clinton “Fear” Loomis se vratio! Kada god je Evil Geniuses bio u problemu, Old Man Fear bi došao da ih spašava. Čak i kada je sa verom posustao jedan Arteezy, Fear je bio tu da tiho uđe u tim, i pokaže da se i dalje može sve. I ovoga puta, Fear se vratio da pomogne.

Intro je fantastičan, a da je manje grandiozan ne bi mu odgovarao, računajući njegovu igračku veličinu. Legendarni “bezgrešni” keri je promenio i poziciju da bi pomogao, a tako će biti i ovoga puta. Videćemo Fear #5, kapiten, drafter, vođa, oslonac na kojem je izgrađen Evil Geniuses.

Evil Geniuses.

Pored radosti koju će ova vest doneti fanovima, ovo gotovo sigurno znači da će zai i ppd igrati zajedno u timu, ali i da će to verovatni biti potpuno novi tim.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu