Esports B92.net

OG pribavio jednog od najboljih svetskih igrača

Mnogi su očekivali saradnju sjajnog tima i sjajnog igrača, a sada je sve i potvrđeno!

SyS KlanRUR
Podeli

Ono što smo i očekivali, konačno se i dešava – OG je odustao od neproverenih igrača, i iskoristio je svoj status da dovede jednog od najboljih svetskih pojedinaca trenutno – Resolut1ona.

Mladi ukrajinski igrač je iskusan na najvećoj svetskoj sceni, i kvalitet je dokazao kroz više timova, tako da OG zna šta “kupuje”. Posebno dobar period za Romana Faminoka je bio TI7 kada je kao superzvezda odveo Team Empire u Top8. Iako je tada igrao #1, daleko je iskusniji na midlejnu, a uz pomoć s4 sigurno neće imati problema da se snađe u novom okruženju.

Iako je to mnogima pre početka TI7 delovalo nemoguće, ovim potezom se OG pojačao i biće sigurno jedan od najjačih planetarnih timova i u sledećoj sezoni, a pretendovaće i na titulu prvog ovogodišnjeg Major turnira.

Čitavu objavu možete pogledati OVDE.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu