Esports B92.net

Partizan polaže veru u mlade nade

Nakon višenedeljnih spekulacija Partizan Esports je konačno predstavio svoj novi Counter Strike sastav, a za razliku od prethodnog, ovog puta polažu veru u mlade nade regionalne scene!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Partizan Esports
Foto: Partizan Esports

Mnogi su se nadali da će Partizan ponovo pokupiti najvzuvčnija imena sa Balkana, ali ovoga puta su krenuli u drugom pravcu, pa ćemo u crno-belom dresu gledati neke nove momke! Za srpski tim nastupaće Andrej ”Leo” Nikolovski, Nikola ”riil3” Ristić, Milutin ”Consume” Jovanović, Lazar ”baxter” Stojković i Xaver ”Xavi” Hebok.

”Sastavili smo postavu punu potencijala za koji verujemo da će sijati na svetskoj sceni godinama koje dolaze. Naš cilj nije samo da se takmičimo na najvišem nivou danas, već i da izgradimo čvrste temelje za uspeh u budućnosti. Sa fokusom na razvoj i unapređenje, radujemo se što ćemo videti da ovaj tim raste i napreduje u narednim sezonama. Dobrodošli nazad u Partizan Esports, jer krećemo u još jedno uzbudljivo poglavlje naše istorije”, objavio je klub u zvaničnom saopštenju.

Većina momaka se proslavilo igrajući na regionalnim turnirima, među kojima se nalaze i naš Frost i Blaze Cup! Riil3 je igrao za Srbiju na studentskom takmičenju 2022. godine, kada su se vratili sa zlatnom medaljom. Consuma smo gledali u dresu crnogorske reprezentacije na IESF šampionatima, dok su Xavi i Leo nama najpoznatiji po svojim nastupima za Marten.

Da li ste zadovoljni postavom, ili ste ipak očekivali nesto više?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.