Esports B92.net

4glory se rastaje sa svojom CS:GO postavom!

Nakon godinu dana i osam meseci, 4glory će se rastati sa svojom CS:GO postavom, potvrdio je trener ekipe, Dejan ”baxacha” Atanacković!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: 4glory
Foto: 4glory

Postava koja je dugo važila i za najbolju u Srbiji, više neće nastupati zajedno. Baxacha je na svom tviteru potvrdio da će igrati pod ovim imenom do kraja meseca, pa će samim tim Adria Prvenstvo biti poslednji zajednički turnir.

”Zadovoljan sam postignutim uspesima cele organizacije, pogotovo time što smo celu scenu podigli na noge. Želim da se zahvalim svima koji su bili deo ovog projekta, od onih najmlađih, do onih najiskusnijih, jer je svako ponaosob bio bitna karika bez koje 4glory ne bi bio to što jeste. Posle Adrie ću malo da se odmorim i da hladne glave donesem odluke koje se tiču nastavka moje karijere i budućih projekata”, dodao je trener.

Za ovo vreme su uspeli da osvoje tri turnira, Esport Adria Prvenstvo 2021, Kuvo OneTap Fall 2021 i Kuvo OneTap Winter 2022, ali verujem da im je možda najveći uspeh bio kada su došli na korak do plasmana na European RMR turnir u Bukureštu!

Bili su jako blizu velikog uspeha za regionalnu CS:GO scenu, ali je taj poraz možda bio i početak loše serije, zbog koje će se sada 4glory razići sa svojim igračima! Ovi momci i dalje spadaju za neke od najboljih igrača sa ovih prostora i siguran san da ćemo ih uskoro gledati u nekim novim ekipama.

Što se tiče Glorije, oni se još uvek nisu oglasili, pa nismo sigurno kakvi su njihovu planovi za budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.