Esports B92.net

Izašao raspored za početne mečeve Legend Stage-a na Majoru u Poljskoj

U nedelju završila se prva faza CS:GO Majora u Katovicama, a sada je vreme da pređemo na glavni deo takmičenja, koji počinje sutradan oko 13 časova po našem vremenu.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

The International Congress Center će biti domaćin ove faze, dok će se plej-of u kojem će se takmičiti 8 najboljih ekipa, odigrati u legendarnoj Spodek Areni.

Svi timovi koji učestvuju u ovoj fazi takmičenja, rangirali su preostalih 15 ekipa od 1-16. Samim tim kreirana je nova rang lista, pomoću koje su sastavljeni mečevi prvog kola. Rang listu možete videti ispod:

 1. Astralis
 2. Team Liquid
 3. NAVI
 4. MIBR
 5. Faze
 6. NRG
 7. BIG
 8. ENCE
 9. Renegades
 10. Vitality
 11. NIP
 12. Hellraisers
 13. Cloud9
 14. G2
 15. Avangar
 16. Complexity

Sutradan će se odigrati prva dva kola, a u dva meča koji počinju u 13:00, boriće se Renegades protiv Ence-a i Vitality protiv BIG-a. Sada kada znate preostalih 16 učesnika, ko je po vama glavni favorit za osvajanje turnria u Katovicama?

CS:GO

Mousesports ponovo menja 2 igrača

Nakon serije loših rezultata i nesupeha tokom kvalifikacija za Mejdžor u Katovicama, ekipa Mousesports je odlučila da mora da napravi velike promene, ukoliko žele da se vrate na sam vrh, pa su samtim tim doneli odluku da zamene dva igrača.

CS:GO utorak 5.02. 17:29 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu