CS:GO WESG – Počinje plej-of, ko će biti šampion?

Završena je grupna faza WESG turnira u CS:GO, a 8 ekipa izborilo je učešće u plej-ofu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 17.03.2018.

04:19

CS:GO WESG – Počinje plej-of, ko će biti šampion?

Nakon dve grupne faze, dobili su imena ekipa koje će učestvovati u nokaut fazi turnira čiji je nagradni fond čak 1,5 miliona dolara.

U drugoj grupnoj fazi je učestvovalo 16 timova raspoređenih u 4 grupe, a tu nismo videli previše iznenađenja. Možda se jedino desilo u grupi A, gde je EnVyUs završio ispod MVP PK i tima Rusije, od kog su izgubili nestvarnih 16:0.

U grupi B, Space Soldiers i TeamOne bili su bolji od ORDER i Bravado. Pobednik grupe C bio je fnatic, drugoplasirani poljski AGO je iza sebe ostavio BIG i Wololos. U poslednjoj grupi, aktuelni Major šampion Cloud9 je bio prvi, dok je GODSENT završio kao drugi.
Ukrstile su se grupe A i C, B i D, pa smo dobili sledeće četvrtfinale duele.

03:00 – fnatic – MVP PK
03:00 – Cloud9 – TeamOne
05:30 – Space Soldiers – GODSENT
05:30 – Rusija – AGO

Pobednici će već u subotu ujutru igrati i polufinala, ne pre 8, odnosno 10:30 časova, dok je veliko finale zakazano za nedelju.

Interesantno da turnir u Kini ima najveći nagradni fond, čak veći i od Majora, pa će pobedniku pripasti čak 800 000 dolara. Ko po vašem mišljenju osvaja titulu?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: